fbpx
een schatrijk leven

 

Yes! We gaan schatzoeken! Gaat jouw innerlijk kind hier al van ‘aan’? Dat van mij staat te trappelen! Je wordt een die hard treasure hunter. We gaan op zoek naar de verborgen schatten in je leven, die de waarde van jouw leven fenomenaal doet stijgen. De beste investering ooit!

TREASURES

Een schatrijk leven

Ze liggen voor het oprapen, de innerlijke schatten die leiden naar een schatrijk leven. Je bent alleen vergeten waar je ze hebt gelaten. Ze liggen letterlijk voor je voeten, maar je ziet ze niet. Samen gaan we op schattenjacht naar het goud in je leven en wie weet vind je wel een diamant!

TREASURE prikkelt het innerlijke kind en is dé manier om op speelse en luchtige, maar diepgaande wijze, je te herinneren aan wie je werkelijk bent. Je authentieke zelf zonder beperkende overtuigingen en balast, die jou ervan weerhouden je leven te leiden vanuit innerlijke rust en innerlijk geluk.

MAAR Treasure is er alleen voor de die-hard-treasure-hunters, je moet durven om ook in het pikkedonker op zoek te gaan naar de grootste schatten!

ONLINE SCHATZOEKEN MET

TREASURES

Een schatrijk leven

Treasure gaat uiteraard over innerlijke rijkdom, dat zich uiteindelijk manifesteert in uiterlijke rijkdom. Deze innerlijke reis is en prachtige manier om je te herinneren waar jij de schatten in jouw leven verborgen hebt. Schatten die jou leiden naar jouw grootsheid, zodat jij in je kracht kunt staan en kunt gaan shinen als een diamond!

Het doel van deze treasure hunt is dat je het gelijk gaat toepassen in je dagelijks leven, daarom starten we gezamenlijk. Je kunt het ook in je eigen tempo doen, maar de praktijk heeft uitgewezen dat opgedane inzichten dan vaak blijven liggen en dat is ontzettend jammer. Als je een DIAMOND-SISITER wordt dan bespreken we elke week de vragen die voortkomen uit de training, daar vind je uiteindlijk de diamanten.

So. Are you in for some treasure digging?

diamonds are
a girl’s best friend

ONLINE SCHATZOEKEN MET

TREASURES

Een schatrijk leven

GOLD

10 weken

aanwijzingen, hints en zoekopdrachten

5 prachtige geleide meditaties

DIAMOND

GOLD + 10x live coaching Q&A

safe the date

We gaan 4 septeber gezamenlijk van start, zodat de diamond-sisters gelijktijdig kunnen instappen in de Q&A die voortkomen uit de training en het integreren in het dagelijks leven. We bespreken waar je tegenaan loopt, waar je mee struggelt en hoe je dat kunt aanpakken, zodat je het gelijk in je dagelijks leven kunt toepassen en transformeren. Een echte meerwaarde voor jou als ondernemende vrouw, ook als je geen onderneming hebt.

 

De losse businessmodule van Machiel Hoek is heel bijzonder, want Machiel adviseert als Executive Coach normaliter alleen CEO’s en het management van grote bedrijven. 

TREASURES DIAMOND

Online training GOLD
+ 10x live Q&A met diamond-sisters

699

NA 17 JULI € 999

TREASURES GOLD

Online training
Basis

199

NA 17 JULI € 249

BUSINESS

Live Q&A met Executive Coach Machiel Hoek. Alleen icm TREASURES

99

NA 17 JULI € 149

error: Content is protected !!