fbpx

‘The art of making sense’

Leven vanuit ontspanning en vertrouwen.

DOE GRATIS MEE!

Ben jij klaar voor die blijvende positieve verandering in je leven? Wil jij jouw leven of onderneming naar het volgende niveau brengen? Het begint allemaal bij jou.

Een ontspannen leven vanuit vertrouwen

Niemand anders dan jezelf is verantwoordelijk voor de uitkomst van je leven. En als de uitkomst je niet bevalt, dan zul je zelf aan de slag moeten. Jij bent de enige die een positieve verandering in jouw leven in gang kan zetten.

Machiel Hoek en Jennet Meppelink combineren jarenlange expertise en ervaring om jou zo goed mogelijk te begeleiden op meerdere vlakken, om jouw leven in balans te brengen.

Machiel Hoek brengt als holistisch business coach (ondernemer, C-level coach en financial expert)  jouw leven en jouw onderneming naar the next level.

Jennet Meppelink brengt als holistisch gezondheids coach mentale en fysieke balans in je leven.

Werk en privé hebben invloed op elkaar, negatief en dus ook positief. Ben jij klaar voor die positieve vruchtbare verandering in je leven?

Met onze rijke kennis en ervaring helpen we je graag de fundering van je leven te verbeteren voor een blijvend positieve verandering!

Doe je mee?

Workhops & trainingen

Het uitgangspunt voor de workshops en online trainingen is het boek van Machiel, Het meisje dat de wereld veranderde. Vanuit de visie ‘leef het leven voorwaarts in vertrouwen, omdat achteraf alles op zijn plek valt’ en ‘de wereld is je spiegel’, maken we jou de kunst van ‘it all makes sense’ eigen.

Een nuchtere holistische training die je leven ingrijpend positief zal verbeteren!

De training is nog in ontwikkeling en naar verwachting zal deze in september 2022 van start gaan. Het gaat zal in eerste instantie een pilot versie worden tegen een gereduceerd tarief, maar desalnittemin niet minder van kwaliteit.

Heb je interesse in een workshop of de online training, meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je ontvangt ook nog eens gratis inspiratie voor een ontspannen leven vanuit vertrouwen!

Leef het leven voorwaarts in vertrouwen, omdat achteraf altijd alles op zijn plek valt.’

– MACHIEL HOEK –

error: Content is protected !!