fbpx

luister hier remember your wholeness

you ARE part of the divine
(not apart)

 

Kom in je kracht en leef je grootsheid

 

REMEMBER YOUR WHOLENESS

Vrij leven – een nieuw begin

Met pianomuziek van Ralf Groenveld

REMEMBER helpt je te herinneren wie écht ten diepste bent, onder die laag van beperkende overtuigingen en oude pijn. De versie van jou die vrij en groots is! Tijdens deze reis ga je jezelf herinneren wat je hier op aarde komt doen. Wat het nut is van jouw leven. Járen van innerlijke reizen en persoonlijke ontwikkeling hebben Machiel en Jennet gebundeld in deze krachtige fluisteringen van je ziel om je te doen herinneren wat je bent vergeten. Zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw hart, in lijn met jouw zielsverlangen.

REMEMBER

Whispers of the soul

Als je goed luistert met je hart hoor je de stem van je ziel. Die stem leidt je moeiteloos door het leven naar de plek van jouw bestemming: innerlijk geluk, liefde en overvloed. Wat wil je herscheppen en opnieuw creëren? En als je opnieuw mag kiezen vanuit je hart, je leven mag manifesteren, wie kies je te zijn? Hoe ziet je leven eruit?

REMEMBER is dé manier om op speelse maar diepgaande wijze jezelf te herinneren wie je werkelijk bént. Een deel van het goddelijke, een deel van de eenheid, liefde en licht. Dat ben jij niet alleen, dat zijn we allemaal. Innerlijke heelheid is de sleutel tot geluk, want daar vind je wie je werkelijk bent en nergens anders.

Ben jij bereid om jouw authentieke zelf die er altijd al is geweest, maar je even was vergeten, onder het stof van beperkende overtuigingen, patronen, emotionele pijnen en conditioneringen vandaan te halen? Dan geef je jezelf het grootste cadeau wat je maar kunt bedenken!

Innerlijk geluk en innerlijke rust zijn je beloningen en die zijn niet te koop met financiële vrijheid. Wie wil je zijn? Wie kies je te zijn? Durf jij vanuit heelheid en vertrouwen het leven door jou te laten manifesteren?

Wij helpen jou op speelse wijze te herinneren wie je zou kunnen zijn. Hoor de dat goed? Inderdaad zou kunnen zijn. Wij helpen je herinneren, maar je moet uiteindelijk zelf het werk doen en je bent dus ook zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Wie wil je zijn? Hoe ziet de 2023 versie van jou eruit?

REMEMBER

Whispers of the soul

Deze online training is en prachtige manier om jouw grootsheid te herinneren, zodat jij in je kracht kunt gaan staan. Leven vanuit heelheid is onlosmakelijk verbonden aan een leven vanuit innerlijke rust en innerlijk geluk.

Met REMEMBER LIGHT* ga je aan de slag met de volgende thema’s:

 • Een nieuw begin
 • Alles is energie
 • It all makes sense
 • Alles is Liefde
 • Dankbaarheid
 • Acceptatie
 • Vertrouwen, Overgave en loslaten
 • Intuïtie
 • Pijn (emoties/fysiek)
 • Spanning/ontspanning
 • Verbinding
 • Verstilling
 • Verwondering
 • Overvloed en heelheid

Gedurende 10 weken ontvang je elke week een nieuwe module met 2 reminders/fluisteringen. De reminders zijn opdrachten die je gelijk kunt integreren in je dagelijks leven. Ik hou van simpel, dus maak ik het simpel…maar we maken het je niet makkelijk 😉

Je ontvangt een link naar 3 práchtige meditaties die jouw heelheidsproces ondersteunen.

Resultaat gegarandeerd, maar uiteraard afhankelijk van jouw motivatie, openheid en commitment met jezelf.

So. Are you in?

Horen ik een JA?!

Herinner je grootsheid en innerlijke kracht

REMEMBER

Whispers of the soul

Je ziel fluistert en vertelt je zachtjes welke route je moet bewandelen om de ‘beste’ versie van jezelf te zijn. Je bent de beste versie van jezelf als je inovereenstemming met je ziel leeft. Als je de mogelijkheid creëert, zodat jouw ziel door je heen kan manifesteren, dan zal dat resulteren in innerlijk geluk en leven vanuit heelheid. Daarmee ben je per definitie de beste versie van jezelf.

Het gaat hier om iets veel groters:
heelheid en innerlijk geluk!
Dat is van onschatbare waarde!

Het gaat allemaal over het herinneren van jouw heelheid en je verbinding met het goddelijke, het Universum en alles om je heen. Het omarmen van jouw grootsheid en innerlijke kracht. Het gaat hier niet over financiele rijkdom creëren, al gaat leven in overeenstemming met je ziel wel voor overvloed zorgen. Het gaat hier om iets veel groters: heelheid en innerlijk geluk! Dat is van onschatbare waarde!

ONLINE TRAINING

REMEMBER

Whispers of the soul

10 weken

opdrachten en tools

5 prachtige meditaties

REMEMBER GOLD

Online training basis + 6 mnd live classes Q&A

399

REMEMBER LIGHT

Online training basis

99

Leven vanuit liefde, vertrouwen,
ontspanning & overvloed

Become a reMEMBER

We inspirerend je graag op weg naar jouw heelheid en innerlijk geluk.

‘Je hoeft het je alleen maar de herinneren, alles ís al in in jouw.’

~ JENNET + MACHIEL ~

error: Content is protected !!