fbpx

De verbinding met jezelf is jouw sleutel tot heelheid en innerlijk geluk

 

Ben jij klaar
voor een
nieuw begin?

 

Ik ben Jennet

holistisch gezondheidscoach – (innerlijk)kindertolk – spiegelexpert – schijver

Met mijn enthousiasme en gedrevenheid help ik jou op geheel eigen en holistische wijze op weg naar een ontspannen en gezond leven.

Kinderen zijn de toekomst en daarbij zijn hun ouders en opvoeders een belangrijke schakel. De wereld is je spiegel en dat geldt zeker voor je kinderen.

Na een burn-out 12 jaar geleden ging mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling als een speer. Daarvoor was ik met name veel met anderen bezig en vergat ik mezelf. Het was een hele openbaring om mezelf te leren kennen! Een moeizaam 5-jarig proces van zwanger worden en herhaalde miskramen gaven nog eens een immense verdieping, een leerschool die niet te evenaren is.

In deze periode heb ik mezelf gespecialiseerd in holistisch coaching waarbij ik als orthomoleculair therapeut kijk naar voeding en leeftsijl, de yogadocent in mij zorgt voor diepe ontspanning, leren voelen en bewustwording van je mindset, als kindertolk kan ik de behoeften van je innerlijk kind inzichtelijk maken en door middel van geleide meditaties werken we aan heling. Als spiegelexpert maak ik  jou duidelijk waarom het vastloopt in je leven, je gezin, je relatie en wat je daaraan kunt doen.

Samen met jouw inzet geeft dit prachtige resultaten voor een gezond en gebalanceerd leven, vanuit ontspanning en vertrouwen.

Leven vanuit liefde, vertrouwen,
ontspanning & overvloed

Join the group!

We inspirerend je graag op weg naar jouw heelheid en innerlijk geluk.

Wil je een ontspannen leven vanuit vertrouwen?

It all makes sense

Dat zeggen we niet voor niks. Als je op een dieper laag leert kijken naar het leven, dan zul je zien en ervaren dat alles klopt. Hoe jij de wereld ziet en ervaart is een samenspel van jouw zintuigen, gekleurd door jouw gedachten.

Als je wereld je niet bevalt, dan ben jij enige die daar wat aan kan veranderen. Jouw buitenwereld is een weerspiegeling van jouw binnenwereld.

Je zult ervaren dat het leven geen strijd hoeft te zijn. Dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je. Ben je klaar voor je nieuwe leven? Neem de stap in het onbekende en vertrouw erop dat het goed komt, dat het goed ís.

Leef het leven voorwaarts in vertrouwen, omdat achteraf altijd alles op zijn plek valt.’

– MACHIEL HOEK –

error: Content is protected !!